Djäknegatan 16, 211 35 Malmö / Tel 040-10 58 50 / Besök Djäknegatan 16, vån 4 / Epost

Snart dags för Persontrafik 2018

Persontrafik 2018

Till hösten arrangeras Persontrafik 2018, kollektivtrafikbranschens gemensamma mötesplats med resenären i fokus. Persontrafik, 22-24 oktober på Stockholmsmässan, är en fackmässa för alla som är verksamma inom kollektivtrafiken. Ett stort antal utställare presenterar senaste nytt bland fordon, trafikinformation, biljettsystem, hållplatsmiljöer, IT och tillbehör tillsammans med nya koncept för service och underhåll och mycket annat.

Besök oss på Persontrafik 2018
Trapeze och Malmator är i Stockholm när det är dags för Persontrafik den 22-24 oktober på Stockholmsmässan.
Kom till vår monter C06:31 och åk med på hela resan tillsammans med Malmator, PLANit och Trapeze Group.
Du har möjlighet att lyssna och se mer på våra lösningar och innovativa systemstöd, som passar till just din verksamhet.
Vårt fokus är IT stöd till individuell mobilitet och vår passion är din bedrift och de utmaningar vi kan hjälpa dig med inom:

  • Systemstöd till allmän kollektivtrafik - buss, tåg, lightrail, färja
  • Särskild kollektivtrafik - Flextrafik, Närtrafik, Färdtjänst, Sjukresor, Skolskjuts och Vårdresor Beställningstrafik och individuell mobilitet
  • Planering och driftoptimering till trafikmyndigheter och trafikoperatörer

Vi ses på Persontrafik 2018 i Stockholm!


(180912)


'Global DRT Customer Focus Meeting' i Stockholm

Varje år träffas våra användare vår och höst för genomgång av nyheter i systemen, och diskussioner kring framtida förändringar mm.

Höstens träff i Sverige är gemensam för Trapeze, Planit och Malmator. Den kommer att hållas på Best Western Arlanda Hotellby i Stockholm den 9-10 oktober, reservera redan nu dessa dagar i din kalender.

För mer information, bokning, program mm., se här.

(180912)


Malmator anställer

Läs mer om jobben här.

(180320)


'Global DRT Customer Focus Meeting' i Göteborg

Varje år träffas våra användare vår och höst för genomgång av nyheter i systemen, och diskussioner kring framtida förändringar mm.

Vårens träff i Sverige är gemensam för Trapeze, Planit och Malmator. Den kommer att hållas på Hotel Waterfront i Göteborg den 10-11 april, reservera redan nu dessa dagar i din kalender.

För mer information, bokning, program mm., se Trapeze hemsida Global DRT Customer Focus Meeting 2018 Spring Session.

(180205)